Liv

Fremmede kan muligvis se dine Facebook-indlæg, selvom du ikke er venner

Hvis du er Facebook-bruger, ved du, hvem dine venner på den sociale medieplatform er, men vidste du, at fremmede kunne følge din konto, uden at du engang var klar over det?



Funktionen 'følgende' giver enhver bruger med en Facebook-konto mulighed for at abonnere på din konto, så dine offentlige opdateringer vises i deres nyhedsfeed, selvom du ikke har accepteret dem som en ven. Dette inkluderer offentlige fotos og indlæg, som du selv uploader, samt eventuelle kommentarer, du efterlader på en andens offentlige indlæg. Den skræmmende del er, at hvis du har funktionen aktiveret, kan nogen på den sociale medieplatform følge dig, medmindre du har blokeret dem. Folk, der sender venneanmodninger til dig, begynder automatisk at følge dig også, selvom du ignorerer eller sletter deres oprindelige invitation til at være venner. Yikes!

Klik på for at finde ud af, hvem der følger dig 'Venner' under dit forsidebillede, og klik derefter på 'Følgere.' Hvis du ikke kan se denne mulighed, betyder det, at du ikke har nogen tilhængere. Hvis du gør det, vises de på en liste som denne:



Tekst, skrifttype, linje, papirprodukt, papir, GoodHousekeeping.com

Hvis du har tilhængere, er den eneste måde, du kan forhindre dem i at abonnere på dig ved at blokere dem individuelt, men det er vigtigt at huske, at de kun kan se offentlige indlæg og kommentarer, som du har sendt. Du kan se, hvordan din tidslinje ser ud for disse tilhængere, ved at gå til '' Indstillinger '-' Offentlig post ' og klikke på linket nederst på siden.

Tekst, skrifttype, linje, nummer, skærmbillede, GoodHousekeeping.com

For at blokere dem skal du gå direkte til deres profil og klikke på '& hellip' ved siden af 'Besked' under deres forsidebillede.

Tekst, skrifttype, skærmbillede, teknologi, brand, multimedie, GoodHousekeeping.com

Hvis du vil forhindre folk i at kunne følge jer alle sammen, kan du nemt slå funktionen fra ved at gå til ' Indstillinger '-' Offentligt indlæg '-' Hvem kan følge mig ' og skifter fra 'Offentlig' til 'Venner.' Du kan også ændre indstillingerne for, hvem der kan kommentere dine indlæg og fotos, og hvem du får beskeder fra på den samme skærm.



bedste sovepude til sidelever
Tekst, blå, skrifttype, linje, antal, skærmbillede, medier, teknologi, parallel, webside, GoodHousekeeping.com

For fremtidige statusopdateringer kan du sørge for, at kun dine venner ser de ting, du sender, ved at ændre 'Hvem skal se dette?' mulighed for at 'Venner' direkte i stillingsudkastet.

Tekst, skrifttype, webside, skærmbillede, websted, software, teknologi, elektronisk udstyr, multimedie, medier, GoodHousekeeping.com

Whew, privatliv genoprettet.

Trends & Reviews Editor Lindsey arbejder med Good Housekeeping Institute for at teste og gennemgå produkter som apparater, sengetøj, babyartikler og meget mereDette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at give deres e-mail-adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io Annonce - Fortsæt læsning nedenfor